Mesurar significa avaluar amb precisió i claredat l’estat de la instal·lació. Això permet tenir una perspectiva de la funcionalitat, detectar situacions errònies i actuar amb coneixement de causa. El mesurament també ajuda a identificar els potencials d’optimització, així és possible assolir un nivell més alt d’eficiència, reducció de costos alhora que s’assegura el subministrament d’aire comprimit.
La tecnologia de mesura de BEKO TECHNOLOGIES l’ajuda a millorar la rendibilitat de la seva producció i fins i tot complir normes encara més estrictes, a llarg termini i de manera fiable.
ÍNDEX
1. La importància de la qualitat de l’aire comprimit
2. Evita problemes productius i contaminació del producte
3. Controla l’enemic dels processos sensibles
4. Equips eficients per al control de la qualitat
5. Tractament d’aire comprimit
1. La importància de la qualitat de lʻaire comprimit..
Quan es tracta daire comprimit, cada aplicació té uns requisits molt específics quant a la qualitat. Aquesta qualitat es determina principalment pel tractament de lʻaire després del compressor. Ja fa més de tres dècades que BEKO TECHNOLOGIES fabrica i desenvolupa equips d’alt rendiment al camp de la tecnologia de l’aire comprimit. L’eficiència funcional i energètica dels productes és un segell de la companyia. El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a assolir i controlar la qualitat de l’aire comprimit que necessiten, contribuint a fer que els seus processos de producció siguin segurs i eficients.
Conseqüències de la presència de contaminants a l’aire comprimit. Un aire comprimit de baixa qualitat pot afectar de diverses maneres el producte i la producció:
- Contaminació del producte amb oli, partícules o aigua
- Humidificació de la matèria primera o del producte
- Proliferació de floridures i bacteris
- Productes defectuosos
- Retirada del mercat de productes
- Danys a la reputació de la companyia
- Augment del volum de residus i minves
- Desgast i corrosió de les instal·lacions
- Oxidació de les eines
- Danys a la instrumentació
- Augment dels costos de producció
2. Evita problemes productius i contaminació del producte.
El punt de rosada és un dels valors que determinen la qualitat de l’aire comprimit. Un aire humit pot causar molts problemes, per exemple:- Enduriment dels productes secs
- Problemes en la dosificació i pesat dels productes secs
- Creació de condensat a la instal·lació
- Contaminació del producte per humitat i condensat
- Proliferació de microorganismes
3. Controla l’enemic dels processos sensibles.
L’oli residual, els hidrocarburs i els vapors d’oli, a més de ser nocius per a la salut, són perjudicials per als processos productius, per exemple:- Aliments i medicaments – Alteren el sabor i l’olor.
- Aplicació de pintures – Creen defectes al producte
- Electrònica – Problemes amb soldadures i altres processos
- Òptiques de les màquines – Errors de lectura
Connectat al METPOINT BDL permet configurar alarmes de desbordament, protegint la producció.
4. Equips eficients per al control de la qualitat.
METPOINT OCV – Mesura la quantitat d’oli residual a l’aire comprimit
Instal·lació fàcil i directa a la canonada d’aire comprimit.
Descarga el catàleg aquí.
Descobreix com funciona en aquest vídeo de YouTube.
METPOINT DPM – Mesura el punt de rosada, temperatura i humitat relativa de l’aire comprimit
Instal·lació fàcil i directa a la canonada d’aire comprimit.
Descarga el catàleg aquí.
Descobreix com funciona en aquest vídeo de YouTube.
METPOINT BDL – Registrador de dades.
Consulta els resultats i les estadístiques de les sondes de mesura.
Instal·lació fàcil i configuració personalitzada.
Descarga el catàleg aquí.